Particulier

Je huis moet je thuis zijn.

En om dit gevoel te kunnen creƫren is de inrichting van een woning ontzettend belangrijk. Vlaar Interieurbouw ontwerpt en bouwt op maat gemaakt meubilair, passend bij ieder interieur.

Keukens, kasten, bedden
Hierbij kan gedacht worden aan complete keukens, kasten, kastenwanden, bibliotheekkasten, bedden, slaapkamerinrichtingen, kantoormeubilair voor thuis en bijvoorbeeld het specifiek meubilair voor
de kinderkamer.

Op maat gemaakt meubilair hoeft helemaal niet duur te zijn. Wist u dat een maatkeuken van Vlaar Interieur helemaal niet veel van prijs verschilt met een kant-en-klaar keuken bij een keukenspeciaalzaak?

Prachtig totaalplaatje
Daarnaast is op maat gemaakt meubilair altijd volledig naar uw wensen en leefstijl te ontwikkelen. Wij kijken altijd naar het geheel en zorgen ervoor dat uw nieuwe kast, bed of keuken volledig passend is bij de rest van de ruimte en woning. Ook werken wij veel samen met bijvoorbeeld binnenhuisarchitecten. Hierdoor kunnen wij ook een grote rol spelen in de volledige inrichting van een woning.

Meer weten?
Neem contact met ons op, wij vertellen je alles wat je wilt weten over op maat gemaakt meubilair. Kijk ook even op de pagina Projecten om een beeld te krijgen van recent werk.

0229-591886

info@vlaar-interieurbouw.nl

Vlaar Interieurbouw B.V., Oosterstraat 61-A, 1654 JM, Benningbroek

Heeft u een vraag, vul uw telefoonnummer in: