Zakelijk

Goede werkplek voor betere prestaties.

Als werkgever wil je een prettige omgeving om in te werken, voor jezelf en voor je personeel. Maar daarnaast heb je ook te maken met diverse regelgeving rondom ergonomische werkplekken en overig meubilair.

Vlaar Interieurbouw heeft zeer veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van meubilair voor de zakelijke markt.

Van consultatiebureau tot gemeentehuis
Klanten van ons zijn onder andere ziekenhuizen, schoonheidssalons, gemeenten, bibliotheken, consultatiebureaus en retailers. Stuk voor stuk hadden zij specifieke wensen met betrekking tot de inrichting van vergaderruimten, winkels en opbergmogelijkheden.

Flexibiliteit
Vlaar Interieurbouw houdt altijd rekening met de uit te voeren werkzaamheden, de flexibiliteit die er moet zijn en het comfort dat een meubelstuk moet bieden. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere in hoogte verstelbare werkplekken, verrijdbare tafels en balies, multifunctionele opbergmogelijkheden en complete winkelinterieurs ontworpen en gebouwd.

Offerte opvragen
Omdat al ons meubilair altijd maatwerkproducten zijn hanteren wij geen vaste prijslijst. Heb je een wens en wil je weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kijk op de pagina Projecten om ons recent gemaakte werk te bekijken.

0229-591886

info@vlaar-interieurbouw.nl

Vlaar Interieurbouw B.V., Oosterstraat 61-A, 1654 JM, Benningbroek

Heeft u een vraag, vul uw telefoonnummer in: