Vlaar Interieurbouw

Vlaar Interieurbouw bestaat sinds 1994 en levert op maat gemaakt meubilair.

Hierbij kan gedacht worden aan kasten, tafels, bureaus, complete keukens en al het overige meubilair dat van hout gemaakt kan worden. 'Het moet gek zijn dat we dat niet kunnen maken', aldus Jan Vlaar.

Onderscheidend door kennis en kunde
Vlaar Interieurbouw onderscheid zich door de bouwachtergrond en bouwkennis die Jan Vlaar en de medewerkers door de jaren heen hebben opgedaan. Hierdoor kennen zij alle facetten van de bouw, van een woning of bouwproject waardoor altijd naar het grotere geheel van een project gekeken wordt.

Het team
De dagelijkse gang van zaken is in handen van Jan en Ellie Vlaar. Samen met de zes vaste medewerkers, stagiaires en ZZP'ers staan zij garant voor de kwaliteit die Vlaar Interieurbouw altijd levert. Zij dragen allemaal het 'Vlaar keurmerk' uit, ze werken hard, zorgvuldig en zeer netjes.

Automatisering
De producten van Vlaar Interieurbouw worden grotendeels vervaardigd met volledig geautomatiseerde CNC machines. Hiermee kunnen de werkzaamheden nog preciezer en beter uitgevoerd worden.

Puntjes op de i
De werkwijze van Vlaar Interieurbouw wordt gekenmerkt door de praktische benadering van projecten. Door de bouwachtergrond die het bedrijf kent wordt er minder ingewikkeld over dingen nagedacht, wat resulteert in 'waar anderen stoppen, gaan wij verder'.

Meer weten over Vlaar en over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Erkend leerbedrijf
Vlaar Interieurbouw is een erkend leerbedrijf voor MBO niveau 4 studenten. Contact over stage plaatsen verloopt via de scholen.

0229-591886

info@vlaar-interieurbouw.nl

Vlaar Interieurbouw B.V., Oosterstraat 61-A, 1654 JM, Benningbroek

Heeft u een vraag, vul uw telefoonnummer in: